בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

The Magazine

חורף

  1. מתכון לפוט אט פה - מרק בשר צרפתי
    מתכוני הדליקטסן

    גיא פולק הופך את תבשיל הבשר הצרפתי "פוט או פה" למרק בשר וירקות טעים, ארומטי ועז טעם. אפשר להגיש אותו בצלחות אישיות, אפשר להגיש במרקיה למרכז השולחן ולהרכיב את מנת המרק שאתם אוהבים בעצמכם. שימו לב - את המרק הזה מתחילים להכין יום קודם

    קרא עוד
  2. מרק אפונה שמחמם את הלב
    מתכוני הדליקטסן

    רגע לפני שנפרדים מהחורף, כשהאביב כבר מעבר לפינה אבל בערב עדיין קר ומתחשק בעיקר להתכרבל, זהו זמן טוב להתפנק עם מרק. מרק מהביל, סמיך ועשיר, שריחו ואדיו מחממים את הבית ואת הלב. למשל, מרק האפונה של הדליקטסן

    קרא עוד
  3. קינוחי חורף בעיר האורות
    דליקטסן מסביב לעולם

    הפריזאים מתייחסים ברצינות רבה לקינוחי החורף, שמתחילים להופיע בוויטרינות של בוטיקי הפטיסרי כבר החל מספטמבר. מלבד פירות העונה, הם עושים שימוש רב בשוקולד, קרמל וקפה, אגוזים ופרלינה, וכמובן - אי אפשר לוותר על הערמונים הקלויים והשוקו חם. שרון היינריך ממליצה על מתוקים נבחרים למבקרים בפריז בחורף 2019

    קרא עוד
  4. עוגת השוקולד והקוקוס של יסמין חאן
    חגים

    המתכון לעוגה הפשוטה והנהדרת הזו לקוח מ"זייתון", ספר הבישול הפלסטיני עתיר הסיפורים של יסמין חאן, שיצא מוקדם יותר השנה. היא עצמה יצרה את המתכון בהשראת עוגת שוקולד קוקוס מסתורית, שמצאה במסעדה חיפאית קטנה וקסומה בשם דוזאן

    קרא עוד
  5. רומנטיקה חורפית
    מתכונים של הבייקרי

    תשכחו מקוביות הקורנפלור קמוטות הפנים - כאן מדובר על עננים רכים שנמסים בפה. קבלו את מתכון המרשמלו של הבייקרי וגם מתכון לרומנטיקה חורפית

    קרא עוד
  6. מתכון: מרק בצל חורפי של הבראסרי
    מתכוני הדליקטסן

    מתכון של מרק בצל צרפתי אמיתי, כמו שמרק בצל צריך להיות. מתכון קל ופשוט שיעשה ריח משגע בכל הבית ויחזיר אתכם לפריז. מה צריך? בעיקר הרבה בצל, יין לבן, ציר טוב וקרוטונים

    קרא עוד
  7. קדירה חמה ליום חורף קר
    מתכוני הדליקטסן

    בימים שבהם הזמן הוא המשאב היקר ביותר, מוכרח כל בשלן-ביתי לוותר על הסיור בשווקים ולמצוא מקום אחד שירכז עבורו את כל המרכיבים לארוחה. סיפור מהחיים שאת הרוטב שלו אפשר לנגב עם חלה

    קרא עוד
  8. פרודוקטים של חורף: אפרסמונים
    חורף

    האפרסמון, פרי חורפי ונוסטלגי, זוכה לעדנה אמיתית בעוגה קלת ההכנה של ג'יימס בירד. אתם גם יכולים להתחרט ברגע האחרון ולהפוך אותה לקאפקייקס בטעם אפרסמון ובצבע משגע 

    קרא עוד
  9. בואו נדבר על ערמונים
    חורף

    אין עוד הרבה חומרי גלם שמגרים את החיך ומחממים את הלב כמו ערמונים. בעיקר כשאפשר לקבל אותם כשהם קלויים וקלופים כבר, ולא רק בחורף

    קרא עוד
  10. פרודוקטים של חורף: תותים
    דליקטסן מסביב לעולם

    בשיא העונה, תות-שדה הוא לא רק תוספת שתשדרג כל קינוח, אלא חומר גלם אוניברסלי שמשתלב נהדר באינספור מתכונים ומאכלים, ומוסיף להם רעננות וחן מיוחד וטעם עז של ילדות

    קרא עוד
  11. חורף חם עם הקונסומה של הבראסרי
    מהמסעדות של R2M

    יש לחורף לא מעט יתרונות, בראשם מרקי העוף כמובן. כשמדובר בקונסומה, וממש קר בחוץ, אפשר לרגע לדמיין שאתם באירופה. קבלו: מתכון לקונסומה המפורסם של הבראסרי, כולל אטריות הטרגון   

    קרא עוד
  12. פנטונה: עוגת החורף המושלמת
    חורף

    את הפנטונה שלנו אנחנו לוקחים ברצינות, 3 ימים של רצינות אם ממש לדייק, בהם אנחנו ממיסים, מערבבים, לשים, ומתפיחים, אופים, תולים, הופכים, מקררים ואורזים

    קרא עוד
  13. חנוכה בבייקרי: סופגניות ונוסטלגיה
    חורף

    עונת הסופגניות כבר כאן ובבייקרי נערכו בהתאם. שלחנו את יניר לטעום ולדווח, אם המרקם נכון, אם יש מספיק מילוי, אם יש די אבקת סוכר ואם הטעם באמת מזכיר לו את סבתא 

    קרא עוד