כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
חורף
-
04.02.24
גיא פולק הופך את תבשיל הבשר הצרפתי "פוט או פה" למרק בשר וירקות טעים, ארומטי ועז טעם. אפשר להגיש אותו בצלחות אישיות, אפשר להגיש במרקיה למרכז השולחן ולהרכיב את מנת המרק שאתם אוהבים בעצמכם. שימו לב - את המרק הזה מתחילים להכין יום קודם
-
27.01.19
רגע לפני שנפרדים מהחורף, כשהאביב כבר מעבר לפינה אבל בערב עדיין קר ומתחשק בעיקר להתכרבל, זהו זמן טוב להתפנק עם מרק. מרק מהביל, סמיך ועשיר, שריחו ואדיו מחממים את הבית ואת הלב. למשל, מרק האפונה של הדליקטסן
-
25.12.18
הפריזאים מתייחסים ברצינות רבה לקינוחי החורף, שמתחילים להופיע בוויטרינות של בוטיקי הפטיסרי כבר החל מספטמבר. מלבד פירות העונה, הם עושים שימוש רב בשוקולד, קרמל וקפה, אגוזים ופרלינה, וכמובן - אי אפשר לוותר על הערמונים הקלויים והשוקו חם. שרון היינריך ממליצה על מתוקים נבחרים למבקרים בפריז בחורף 2019
-
10.09.18
המתכון לעוגה הפשוטה והנהדרת הזו לקוח מ"זייתון", ספר הבישול הפלסטיני עתיר הסיפורים של יסמין חאן, שיצא מוקדם יותר השנה. היא עצמה יצרה את המתכון בהשראת עוגת שוקולד קוקוס מסתורית, שמצאה במסעדה חיפאית קטנה וקסומה בשם דוזאן
-
22.01.18
תשכחו מקוביות הקורנפלור קמוטות הפנים - כאן מדובר על עננים רכים שנמסים בפה. קבלו את מתכון המרשמלו של הבייקרי וגם מתכון לרומנטיקה חורפית
-
26.01.17
מתכון של מרק בצל צרפתי אמיתי, כמו שמרק בצל צריך להיות. מתכון קל ופשוט שיעשה ריח משגע בכל הבית ויחזיר אתכם לפריז. מה צריך? בעיקר הרבה בצל, יין לבן, ציר טוב וקרוטונים
-
19.01.17
בימים שבהם הזמן הוא המשאב היקר ביותר, מוכרח כל בשלן-ביתי לוותר על הסיור בשווקים ולמצוא מקום אחד שירכז עבורו את כל המרכיבים לארוחה. סיפור מהחיים שאת הרוטב שלו אפשר לנגב עם חלה
-
03.10.16
האפרסמון, פרי חורפי ונוסטלגי, זוכה לעדנה אמיתית בעוגה קלת ההכנה של ג'יימס בירד. אתם גם יכולים להתחרט ברגע האחרון ולהפוך אותה לקאפקייקס בטעם אפרסמון ובצבע משגע
-
30.08.16
אין עוד הרבה חומרי גלם שמגרים את החיך ומחממים את הלב כמו ערמונים. בעיקר כשאפשר לקבל אותם כשהם קלויים וקלופים כבר, ולא רק בחורף
-
03.03.16
בשיא העונה, תות-שדה הוא לא רק תוספת שתשדרג כל קינוח, אלא חומר גלם אוניברסלי שמשתלב נהדר באינספור מתכונים ומאכלים, ומוסיף להם רעננות וחן מיוחד וטעם עז של ילדות
-
10.01.16
יש לחורף לא מעט יתרונות, בראשם מרקי העוף כמובן. כשמדובר בקונסומה, וממש קר בחוץ, אפשר לרגע לדמיין שאתם באירופה. קבלו: מתכון לקונסומה המפורסם של הבראסרי, כולל אטריות הטרגון
-
29.12.15
את הפנטונה שלנו אנחנו לוקחים ברצינות, 3 ימים של רצינות אם ממש לדייק, בהם אנחנו ממיסים, מערבבים, לשים, ומתפיחים, אופים, תולים, הופכים, מקררים ואורזים
-
26.11.15
עונת הסופגניות כבר כאן ובבייקרי נערכו בהתאם. שלחנו את יניר לטעום ולדווח, אם המרקם נכון, אם יש מספיק מילוי, אם יש די אבקת סוכר ואם הטעם באמת מזכיר לו את סבתא