כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
The Magazine
-
17.03.24
אחד מתקתק ופירותי, השני חרפרף והשלישי מרענן ועשבוני. מתכננים מסיבת פורים? מנהל הבר דניאל קניאס חושף את המתכונים לקוקטיילים הכי שווים של הרצל 16, כדי שגם בבית תוכלו לשתות עד דלא ידע
-
07.02.24
לפעמים הוא מרגיש קצת יותר כמו מטלת בית ספר מאשר כמו מועד אמיתי בלוח השנה. כמה פעמים נעמדנו להצטלם, יצרנו חידון מההיסטוריה המשפחתית או גזרנו פאזל מהפנים של אבא כדי שאחד או אחת מצאצאנו ילכו ביום הזה לבית הספר שמחים וטובי לב, יודעים בודאות שמשקיעים בהם בבית לפחות כמו בילדה שיושבת בכיתה לשמאלם.
-
15.01.24
לכבוד עונת הארטישוקים, גיא פולק מחתן פילטים של לברק עם סלסה ורדה, שפע חמאה וארטישוקים משני סוגים - כאלה שמגיעים מהאדמה, וכאלה שמגיעים מצנצנת
-
24.01.24
״אל תסעו למרסיי!״
לפעמים צריך לדעת להתעלם מעצות של אנשים שחושבים שהם יודעים הכל, כי אם תעשי את הטעות הזו ותקשיבי להם, את עלולה למצוא את עצמך עשרים שנה מאוחר יותר, מתחרטת שהיית כל כך קרוב למרסיי ובכל זאת לא נכנסת למרסיי, כדי לשבת על קערת בויאבז.
-
24.01.24
דג עטוף בלחם זה מן ההנאות הפחות מוערכות בעולם הזה, לגמרי שלא בצדק. כשהוא נעשה בתבונה, כריך שמכיל נתחי דג יודע להציע שילוב מזהיר של פחמימה וחלבון, מתיקות ומליחות, חמיצות וחריפות.
כל הדברים שהלשון והחיך שלנו כל כך אוהבות להתענג עליהם. משום מה כריכי הבשר או הגבינה לוקחים תמיד את זכות הראשונים במצעדי הטעימים ביותר או המושחתים ביותר, ואלו מן הים מקבלים במקסימום ציון לשבח. -
15.12.21
החבר׳ה השובבים בהרצל 16 החליטו להתפרע עם הקרואסונים (המושלמים) שהבייקרי מספקים להם באופן קבוע, ויצרו מתכון מושחת לברד פודינג שיעשה לבריטים ולצרפתים סחרחורת. מתכון חובה בכל בית
-
18.12.21
בשנים האחרונות, מסורות חג המולד וחגיגות השנה החדשה נוכחות יותר ויותר גם במחוזותינו הנאמנים לרוב ללוח השנה העברי, והגיע הזמן לעשות היכרות אמיתית עם כמה מהמפורסמים בקינוחי החגים הנוצריים. קודם במילים ואחר כך אפשר לדלג לחנויות הדליקטסן או הבייקרי האהוב עליכן ועליכם וגם לטעום
-
22.05.20
כי אנחנו הכי יפים ויפות כשנוח לנו - ארוחת ראש השנה שהיא קודם כל מתכונים משובחים, אבל גם נעזרת בכמה קיצורי דרך גאוניים שהופכים את הכנתה לקלה שבקלות.
-
14.10.24
כשהטמפרטורות יורדות מעט, חוזר החשק לשבת במרפסות עם משפחות וחברים, ולמלא את השולחן במה שעושה נעים בלב ובבטן.
לכבוד חג סוכות, שלושה מתכונים, שישמחו גדולים וקטנים ויתאימו בול לשולחן הארוח בסוכה.
-
16.05.24
הוא יכול להיות רומנטי, משפחתי, זמן איכות של חברות או מפגש זוגות, בעינינו פיקניק זה עולם שלם ואמנות הרכבתו היא מהאהובות עלינו, לכן תמצאו אצלנו באתר קטגוריית פיקניקים שלמה, עם מגוון של מארזים להרכבים שונים וסיטואציות שונות. אז קבלו את הצעות ההגשה שלנו, כולל כמה נקודות בהן אנחנו הכי אוהבים לפרוס אותם
-
21.03.24
לאכול ארוחת צהריים ברחוב וארוחת ערב במסעדת שף, לשתות קוקטייל בבר מטורף, לראות את השקיעה מהמגדל הכי גבוה בעיר, לשוטט בין גלריות וקניונים, להתפנק במסאז' ולקנח במנגו סטיקי רייס. תאיר מורדוך בילתה שלושה ימים בבנגקוק וחזרה עם 10 המלצות שוות לעיר המרתקת בעולם, בנגקוק
-
21.02.24
כשיש ריבולטה - יש ארוחה. הנזיד הטוסקני, המכיל קטניות, ירקות עונתיים ולחם, הוא לפעמים כל מה שצריך. השף גיא פולק מסביר איך מכינים ריבולטה עם טוויסט
-
12.02.24
השף גיא פולק מכין גרסה מקומית ל"אקווה פאצה", מרק דגים עשיר שמקורו בדרום איטליה. בשר הדג המתקתק וחמיצות המרק הופכים אותו למנת חורף ממכרת