כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
we r2m
-
13.07.21
עבור אוהבי פחמימות אמיתיים, יום במאפייה הוא לא פחות מהתגשמות חלום. הוא אמנם מתחיל הרבה לפני הזריחה, אבל משם זה רק הולך ומשתפר. שרית גופן התארחה במאפייה של R2M וחזרה לספר
-
14.12.15
תומר פרג' נפגש עם עירית בלוה כדי לספר לה על הדרך שלו, מהפס הקר בבראסרי ועד לתפקיד הניהולי החדש כמנהל המטבחים של R2M. תוך כדי, הם דיברו גם על הדברים הקטנים מהם מורכבת קריירה בענף המסעדנות
-
24.11.15
אוהד סלומון, השף של הקופי בר, שיתף את עירית בלוה בדרך שעשה מחיפה למטבח שביד חרוצים: שיחה על מוטיבציה, התאהבות, ביטחון, לימודים, לונדון, וגם אגו
-
12.10.15
ארוחות הצוות של הקופי בר הן עניין מקצועי לחלוטין. זו דרך פשוטה ויעילה לנסות יחד חומרי גלם מיוחדים, מנות חדשות וקונספטים של אירוח. איך אומרים - עבודה קשה אבל מישהו חייב לעשות אותה
-
30.08.15
בדרך לתפריטים שלנו, מנות רבות עוברות טבילת אש בתנאים אמיתיים: ערב בו מכינים, מגישים ואוכלים אותן, ולפעמים גם מצלמים (כי פשוט חבל שלא). במקרה זה מדובר בארוחה עם השפעות אסיאתיות, בהשתתפות צוות הוטל מונטיפיורי