בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

The Magazine

קוקטייל אחד בשבוע: סינגפור סלינג

קוקטייל אחד בשבוע: סינגפור סלינג

הסינגפור סלינג הוא קוקטייל נעים וקליל ומהווה כניסה מופלאה לעולם הג'ין. גל יניב, מביא לנו את הגירסה של הקופי בר לקוקטייל הנהדר הזה

הקוקטייל המדהים הזה הומצא בתחילת המאה הקודמת בבר של מלון בסינגפור, ומאז ועד היום נוצרו גירסאות רבות שלו כשבכולן הבסיס הוא ג'ין וליקר דובדבן.

תוספת של מיצי פירות טרופיים וליקרים עשבוניים, מעניקה לקוקטייל מימד טרופי-קאריבי. תוספת של מיצי הדרים וסודה תקח אותו לכיוון אירופי-קלאסי.

כדי לצבוע את הקוקטייל באדום נהוג היה להשתמש במעט גרנדין, מוצר שכיכב במשקאות שהיו בשיאם בשנות ה-80' והיום קצת קשה למצוא אותו. כיום בדרך-כלל משתמשים בברנדי דובדבנים או שרי הרינג, ולפעמים גם מוסיפים בנדקטין כדי להשיג טעם עשבוני ומתובל.

 

קוקטייל סינגפור סלינג של הקופי בר

המרכיבים

  • 40 מ"ל היימנס
  • 10 מ"ל בנדיקטין
  • 20 מ"ל שרי הרינג
  • 20 מ"ל מיץ לימון
  • 20 מ"ל ג'ינג'ר ביר
  • 20 מ"ל אננס פרמיקס

ההכנה

מכניסים לשייקר את כל המרכיבים, מוסיפים קרח ומשקשקים 

בקופי בר משתמשים בג'ין היימנ'ס, שמגיע ממשפחת מזקקי הג'ין הוותיקה ביותר באנגליה. צילום: יוסי מויאלכדאי להשתמש בג'ין היימנ'ס המיוצר על-ידי משפחת היימן, שהיא משפחת מזקקי הג'ין הוותיקה ביותר באנגליה. צילום: יוסי מויאל

סינגור סלינג במהלך ההכנה

מסננים להייבול מלא בקרח וסוגרים עם ג׳ינג׳ר ביר 

מקשטים בקיסם בר שעליו קוביה של תפוז, דובדבן אמרנה וענף נענע נאה

סינגפור סלינג של הקופי בר. צילום: יוסי מויאל

גל יניב הוא מנהל ההדרכה והתוכן של חברת הכרם - משקאות חריפים.

***

שתפו את הכתבה
פוסטים אחרים שאולי יעניינו אותך
  1. קמפרי אבטיח מרענן - האפרטיף המושלם לקיץ
    הכל על יין ואלכוהול

    קמפרי הוא אפריטיף קלאסי - דרך מצויינת לפתוח ארוחה או סתם כמשקה לא מחייב אחרי שעות העבודה. המתכון שלנו לקמפרי אבטיח, הוא שדרוג מרענן של האפריטיף המוכר

    קרא עוד
  2. קוקטייל אחד בשבוע - סנגרייה לבנה
    הכל על יין ואלכוהול

    במשך שנים רבות, הסנגרייה היחידה שהייתה מוכרת במחוזותינו הייתה אדומה. שתו אותה חמה ובד"כ בחורף. עם התפתחות תרבות הקוקטיילים והגידול המשמעותי בצריכת היין הלבן בארץ, הסנגרייה הלבנה הפכה ללהיט אמיתי!

    קרא עוד
  3. קוקטייל אחד בשבוע: בלאדי מרי
    הכל על יין ואלכוהול

    היא אדומה, היא חריפה, היא קיבלה את שמה מאחת הנשים האכזריות בהיסטוריה - ואלו כנראה רק חלק מהסיבות ש"מרי העקובה מדם" היא הקוקטייל הידוע והנפוץ ביותר בעולם. וגם: מתכון הבלאדי מרי הסודי של רוטשילד 12

    קרא עוד
  4. מתכון לקוקטייל Pornstar Martini של הבראסרי
    מתכוני הדליקטסן

    כמו שרותי ברודו אומרת: " זאת תקופה של התכנסות פנימית, אנחנו ממציאים את עצמנו מחדש, ואנחנו רואים את זה – יותר ויותר אנשים מבשלים בבית, מתנסים בדברים חדשים". אז אנחנו אומרים, זה הזמן ללמוד להכין גם איזה קוקטייל קיץ שינעים ויכניס את השמש הביתה, כי בכל אחד ואחת מאיתנו מסתתר/ת ברמנ/ית, לא ככה?

    קרא עוד
  5. כמו בלונדון: קוקטייל פימס צונן ומרענן
    הכל על יין ואלכוהול

    פימס הוא המשקה האנגלי הכי קלאסי שיש, אפילו יותר מג׳ין וטוניק. הוא נהדר כבסיס לקוקטייל קייצי רענן ולא מחייב, עם תכולת אלכוהול צנועה. הכי מושלם לאירוח - מכניסים לקנקן עם מי טוניק ופירות טריים ומקבלים סוג של סנגריה מבושמת. מועמד מצויין לתפקיד "ה"משקה של הקיץ הקרוב

    קרא עוד