כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
קוקטייל אחד בשבוע: סינגפור סלינג
הסינגפור סלינג הוא קוקטייל נעים וקליל ומהווה כניסה מופלאה לעולם הג'ין. גל יניב, מביא לנו את הגירסה של הקופי בר לקוקטייל הנהדר הזה
הקוקטייל המדהים הזה הומצא בתחילת המאה הקודמת בבר של מלון בסינגפור, ומאז ועד היום נוצרו גירסאות רבות שלו כשבכולן הבסיס הוא ג'ין וליקר דובדבן.
תוספת של מיצי פירות טרופיים וליקרים עשבוניים, מעניקה לקוקטייל מימד טרופי-קאריבי. תוספת של מיצי הדרים וסודה תקח אותו לכיוון אירופי-קלאסי.
כדי לצבוע את הקוקטייל באדום נהוג היה להשתמש במעט גרנדין, מוצר שכיכב במשקאות שהיו בשיאם בשנות ה-80' והיום קצת קשה למצוא אותו. כיום בדרך-כלל משתמשים בברנדי דובדבנים או שרי הרינג, ולפעמים גם מוסיפים בנדקטין כדי להשיג טעם עשבוני ומתובל.
קוקטייל סינגפור סלינג של הקופי בר
המרכיבים
- 40 מ"ל היימנס
- 10 מ"ל בנדיקטין
- 20 מ"ל שרי הרינג
- 20 מ"ל מיץ לימון
- 20 מ"ל ג'ינג'ר ביר
- 20 מ"ל אננס פרמיקס
ההכנה
מכניסים לשייקר את כל המרכיבים, מוסיפים קרח ומשקשקים
כדאי להשתמש בג'ין היימנ'ס המיוצר על-ידי משפחת היימן, שהיא משפחת מזקקי הג'ין הוותיקה ביותר באנגליה. צילום: יוסי מויאל
מסננים להייבול מלא בקרח וסוגרים עם ג׳ינג׳ר ביר
מקשטים בקיסם בר שעליו קוביה של תפוז, דובדבן אמרנה וענף נענע נאה
סינגפור סלינג של הקופי בר. צילום: יוסי מויאל
גל יניב הוא מנהל ההדרכה והתוכן של חברת הכרם - משקאות חריפים.
***