כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
מתכון לקוקטייל Pornstar Martini של הבראסרי
כמו שרותי ברודו אומרת: " זאת תקופה של התכנסות פנימית, אנחנו ממציאים את עצמנו מחדש, ואנחנו רואים את זה – יותר ויותר אנשים מבשלים בבית, מתנסים בדברים חדשים". אז אנחנו אומרים, זה הזמן ללמוד להכין גם איזה קוקטייל קיץ שינעים ויכניס את השמש הביתה, כי בכל אחד ואחת מאיתנו מסתתר/ת ברמנ/ית, לא ככה?
מה שותים הערב?
ואם כבר, אז למה לא של הבראסרי? אנחנו כבר ממש מתגעגעים, ומקווים שגם אתם.
לבינתיים, מור קורל, מנהלת הבר של הבראסרי, מכבדת אותנו במתכון לקוקטייל קיצי במיוחד שלא הרבה מכירים - PORNSTAR MARTINI.
מור: "קוקטייל שעורבב לראשונה בלונדון, לפני כשני עשורים, אבל עדיין לא עשה עליה אמיתית לישראל. לפי תגובות הקהל במסעדה, שהפך אותו מיד ל-Best Seller של הבראסרי, זה כנראה הולך להשתנות. השם קצת פרובוקטיבי וסליזי אמנם, אבל קשה לעמוד בפני שילוב הטעמים של פסיפלורה טרייה ווניל איכותי משוקשקים יחד עם וודקה טובה, ולצד כל זה קרמו מרענן ומבעבע שמוגש בכוס קטנה.
זהו רשמית ה-קוקטייל שלנו לקיץ הקרוב, גם אם אי אפשר כרגע לשבת על הבר של הבראסרי ולהשתכר ולשכוח מכל הצרות.
מרכיבים
~ 60 מל' וודקה. אנחנו מכינים עם KETEL ONE אבל כל וודקה שיש לכם בבית תעבוד.
~ 30 מל' מחית פסיפלורה טריה. איך מכינים? פסיפלורה טרייה או קפואה שעברה טחינה בבלנדר, וסינון עדין מגרעינים
~ 30 מל' סירופ וניל איכותי. איך מכינים? כוס מים רותחים, כוס סוכר לבן וכפית מחית וניל איכותית.
~ 15 מל' מיץ לימון
איך מכינים?
מנערים את כל המרכיבים בשייקר מלא בקרח, ומסננים לתוך כוס מרטיני קפואה. מקשטים בוורדים מיובשים.
לצד הדרינק מוזגים כוסית של יין מבעבע טוב וקר. זה יכול להיות קרמו (שם לכל מבעבע צרפתי שהוא לא שמפניה), פרוסקו (מבעבע איטלקי) או שמפניה צוננת למי שממש מפונק.
סאלוט!
צילום - עידית בן עוליאל