כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
אול אינקלודד
פררלה והדליקטסן חוגגים וולנטיינ'ס ומציגים: מארז דליקטסן "All Included" ובו חומרי גלם להכנת שני מתכונים נהדרים של הקופי בר. אז מי רוצה לבשל כמו בקופי בר?
יש ספרי בישול שיש להם פרק ״מזווה״. לפעמים הוא מגיע בהתחלה ומקדים את כל המתכונים, כדי שנדע ונצטייד לפני שנצלול לנבכי רשימת המרכיבים המאתגרת של הקארי האסייתי או המרינדה המורכבת לצלי המושלם. פעמים אחרות הוא מצטרף בסוף. אחרי שכל הדפדוף כבר נגמר. מזכיר לנו שכדי לבשל יש צורך גם לצאת ולעשות קניות של ממש.
דפדוף בין הצעות כותבי המתכונים השונים, לתחזוק המזווה הבייתי במצב מוכנות בישול גורמה תמידית, לעיתים מרפה את הידיים עוד לפני שאמרנו ״משלוח אונליין תוך פחות מ-24 שעות״. כן, נרכוש בשמחה ואפילו בהנאה, שלל שמנים מסוגים שונים, חומץ ענבי בר אורגנים ומלח בעובי שונה לכל שעה ביום, אבל אחרי שנכין את אותו מתכון משוכלל, מה יהיה עליהם? הרי ברור לכולנו שחמישה חודשים של ארוחות שניצל ופסטה קדימה, נפגוש את מבטם העגמומי מציץ אלינו ממעמקי ארון המצרכים, אומר לנו ללא מילים ״פג תוקף… פג תוקף!״
פעמים אחרות המצב יהיה הפוך בדיוק. ניגש נלהבים וחסרי יכולת לדחות סיפוקים למתכון שריגש אותנו במיוחד, רק כדי לגלות שהמזווה הפרטי שלנו לא נערך מעצמו בצורה מספקת, ומשאיר אותנו מאוכזבים לעוד ארוחת דברים שמצאתי במקרר ונכנסו לאותו סיר.״
וכאן נכנסת לתמונה קופסת All Included שיצרו בדליקטסן יחד עם מותג המים המוגזים הטבעיים ׳פררלה׳. שני מתכונים, מהסוג שמכינים לרגע מיוחד של פינוק עצמי או זוגי.
ריזוטו פורצ׳יני שהופך למחרת לכדורי ארצ׳יני פריכים. כל המוצרים שדורש המתכון ממתינים מסודרים ויפים בקופסה.
כן, זה כולל מלח כמהין, ריזוטו איכותי, פטריות פורצ׳יני ואפילו שיני שום שמישהו טרח וקילף כבר מראש. אמנם אין בקופסה מישהו שיעמוד ויבחוש את הריזוטו במקומכם, אבל חוץ מזה הכל שם.
כל מה שנותר זה לגרד, לקצוץ, לבחוש, ללגום את היין שנשאר בעודף וליהנות מריזוטו חלומי וארנצ׳יני שאי אפשר להפסיק לאכול ממנו וגם האיטליה כבר All Included.
המארז המיוחד, שמושק היום, לרגל הוולנטיינס, יהיה זמין בחנויות הדליקטסן (יהודה הלוי, נווה אביבים ופנורמה) – כל סופ"ש, החל מה-12.2.20 ועד גמר המלאי. ובאתר האינטרנט - החל מה-12.2.20 ועד לגמר המלאי.
טל סיון-צפורין היא צלמת וסטייליסטית ובעלת הבלוג Chocolate / Salt.
***