כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
בראסרי - 24/7 בהיכל

12 שנים מהיום שבו החל לפעול הבראסרי, הוא פתוח מסביב לשעון.
ארבעה סוגי תפריטים המתחלפים לאורך שעות היום, קרוב ל-150 אנשי צוות, 115 מקומות ישיבה, למעלה מ-1000 סועדים בכל יום וארסנל מנות על זמניות וסופר מוקפדות. זוהי רק רשימה חלקית ממה שמרכיב את המכונה האדירה הזאת שקוראים לה ה"בראסרי".
על השאלות איך מתפקד המקום שפתוח 7 ימים בשבוע 24 שעות ביממה ומהו התמהיל הזה שהופך את ה"בראסרי" למה שהוא, ענו מתן לרנר, מנהל המסעדה ואורן שנבל, מנהל מסעדות R2M, בסדנא של אירוע מסעדות פתוחות, שכל כולה הצצה אל מאחורי הקלעים של המוסד הכי עסוק בעיר.
בצהריי יום שלישי, על הבר עם כוס קוקטייל ביד התקבצו 7 ממבקריה ואוהביה של ה"בראסרי" והקשיבו בשקיקה למתן ואורן, שסיפרו על ההיסטוריה והקונספט של הבראסרי.
הסדנא המשיכה עם סיור למטבח הכנות, הנמצא בקומה התחתונה של הבראסרי, מחוץ לטווח עיניהן של הסועדים, שם רוקחים את ההכנות לסרוויס: קוצצים וחותכים, מערבבים ולשים, ולנו יצא לטעום לא מעט קלאסיקות צרפתיות המאפיינות את מטבח הבראסרי.
קלאסיקות, אשר נמצאות בתפריט כבר מיום הפתיחה: סטייק הטרטר, גרבדלקס על בליני, מולים מרינייר ומרק הבצל המפורסם. במטבח ההכנות נוכחנו לדעת כיצד מתבצעת בפועל העבודה במטבח וכיצד עוברת התקשורת בין שני המטבחים.
רגע לפני תום הסיור, זכינו להיכנס למטבח של הבראסרי, ולראות איך נראה מטבח שמאכיל אלפי אנשים ביום
את הסיור סיימנו בטעימות של קרפ סוזט שאל הכנתו, התוודענו במטבח ההכנות.
היה נפלא ובעיקר מאוד מרשים.
נעה קדמי היא צלמת ושותפה בבלוג פרפראות
***