בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

The Magazine

קוקטייל אחד בשבוע - מרגריטה אשכוליות

קוקטייל אחד בשבוע - מרגריטה אשכוליות

המרגריטה נחשבת לאחד הקוקטיילים הוותיקים והפופולאריים בעולם. מרגריטת האשכוליות של הקופי בר, היא טוויסט מרענן לימי הקיץ החמים ומהווה פתיח נהדר לסופ"ש

על מנת להכין מרגריטה מושלמת חשוב ביותר להשתמש בטקילה איכותית, עדיפות לכזו המיוצרת אך ורק מצמח האגבה הכחולה (על תוית בהקבוק יצויין 100% אגבה).

את הכוס שבחרתם (אנחנו ממליצים על לואובול lowball), נהוג לעטר בכתר מלח. זה אמנם נראה מנהג אנכרוניסטי אבל הסיבה דווקא מצדיקה את הטקס. לטקילה איכותית טעם קרמלי המגיע מהאגבה, השילוב של מלח עם טעם זה, פשוט מדהים.

מרגריטת האשכוליות של הקופי בר, היא דרך נפלאה לפתוח את הסופ"ש. מי אמר הפי האוור?

מרגריטה אשכוליות של הקופי בר

המרכיבים

  • 1 אשכולית אדומה חתוכה לרבעים ולקוביות
  • 50 מ"ל מילאגרו
  • 15 מ"ל קוונטרו 
  • 30 מ"ל מיץ לימון / ליים טרי
  • 10 מ"ל מי סוכר
  • מלח

ההכנה

בשייקר, לכתוש 3-4 קוביות של אשכולית, להוסיף פטרון סילבר ואת שאר המרכיבים.

שלבי הכנת מרגריטה אשכוליות קלאסית של הקופי ברמרגריטה אשכוליות של הקופי בר. צילום: יוסי מויאל

גל יניב מחברת הכרם משקאות מכין מרגריטה נפלאה של מסעדת קופי בררצוי להשתמש בליים טרי, אבל גם לימונים טריים יעשו את העבודה. צילום: יוסי מויאל

לשפוך מלח לצלחת שטוחה, להרטיב את שפת הכוס עם אשכולית ולצפות את שולי הכוס בשכבה עדינה של מלח.

מרגריטה שלאסית של הקופי בר - את כוס המרגריטה יש לעטר במלח. לא לשכוח לעטר את הכוס במלח. צילום: יוסי מויאל

לסנן לכוס מרגריטה מעוטרת במלח וליהנות.

מרגריטה קלאסית שהכין גל יניב מחברת הכרם עבור מגזין דליקטסןמרגריטה קלאסית של הקופי בר, דרך נהדרת לפתוח כל ארוחה. צילום: יוסי מויאל

גל יניב הוא מנהל ההדרכה והתוכן של חברת הכרם - משקאות חריפים.

***

שתפו את הכתבה
פוסטים אחרים שאולי יעניינו אותך
  1. קוקטייל אחד בשבוע - סיידקר Sidecar
    הכל על יין ואלכוהול

    סיפורו של הסיידקר (Sidecar) מתחיל אחרי מלחמת העולם ה-1 בלונדון ואולי בכלל בפריז. הוא נקרא על שם הסירה המחוברת לאופנוע ומצא את דרכו לניו יורק דווקא בתקופת היובש הגדולה

    קרא עוד
  2. קוקטייל אחד בשבוע - פרנץ' 75
    הכל על יין ואלכוהול

    אם אתם רוצים להרגיש בפריז, קחו לכם 5 דקות להכנת קוקטייל קל, טעים ונעים או שפשוט תגיעו להוטל מונטיפיורי

    קרא עוד
  3. קוקטייל אחד בשבוע: סינגפור סלינג
    הכל על יין ואלכוהול

    הסינגפור סלינג הוא קוקטייל נעים וקליל ומהווה כניסה מופלאה לעולם הג'ין. גל יניב, מביא לנו את הגירסה של הקופי בר לקוקטייל הנהדר הזה

    קרא עוד
  4. קוקטייל אחד בשבוע - סנגרייה לבנה
    הכל על יין ואלכוהול

    במשך שנים רבות, הסנגרייה היחידה שהייתה מוכרת במחוזותינו הייתה אדומה. שתו אותה חמה ובד"כ בחורף. עם התפתחות תרבות הקוקטיילים והגידול המשמעותי בצריכת היין הלבן בארץ, הסנגרייה הלבנה הפכה ללהיט אמיתי!

    קרא עוד
  5. קוקטייל אחד בשבוע: בלאדי מרי
    הכל על יין ואלכוהול

    היא אדומה, היא חריפה, היא קיבלה את שמה מאחת הנשים האכזריות בהיסטוריה - ואלו כנראה רק חלק מהסיבות ש"מרי העקובה מדם" היא הקוקטייל הידוע והנפוץ ביותר בעולם. וגם: מתכון הבלאדי מרי הסודי של רוטשילד 12

    קרא עוד
  6. כמו בלונדון: קוקטייל פימס צונן ומרענן
    הכל על יין ואלכוהול

    פימס הוא המשקה האנגלי הכי קלאסי שיש, אפילו יותר מג׳ין וטוניק. הוא נהדר כבסיס לקוקטייל קייצי רענן ולא מחייב, עם תכולת אלכוהול צנועה. הכי מושלם לאירוח - מכניסים לקנקן עם מי טוניק ופירות טריים ומקבלים סוג של סנגריה מבושמת. מועמד מצויין לתפקיד "ה"משקה של הקיץ הקרוב

    קרא עוד