כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
קוקטייל אחד בשבוע - מרגריטה אשכוליות
המרגריטה נחשבת לאחד הקוקטיילים הוותיקים והפופולאריים בעולם. מרגריטת האשכוליות של הקופי בר, היא טוויסט מרענן לימי הקיץ החמים ומהווה פתיח נהדר לסופ"ש
על מנת להכין מרגריטה מושלמת חשוב ביותר להשתמש בטקילה איכותית, עדיפות לכזו המיוצרת אך ורק מצמח האגבה הכחולה (על תוית בהקבוק יצויין 100% אגבה).
את הכוס שבחרתם (אנחנו ממליצים על לואובול lowball), נהוג לעטר בכתר מלח. זה אמנם נראה מנהג אנכרוניסטי אבל הסיבה דווקא מצדיקה את הטקס. לטקילה איכותית טעם קרמלי המגיע מהאגבה, השילוב של מלח עם טעם זה, פשוט מדהים.
מרגריטת האשכוליות של הקופי בר, היא דרך נפלאה לפתוח את הסופ"ש. מי אמר הפי האוור?
מרגריטה אשכוליות של הקופי בר
המרכיבים
- 1 אשכולית אדומה חתוכה לרבעים ולקוביות
- 50 מ"ל מילאגרו
- 15 מ"ל קוונטרו
- 30 מ"ל מיץ לימון / ליים טרי
- 10 מ"ל מי סוכר
- מלח
ההכנה
בשייקר, לכתוש 3-4 קוביות של אשכולית, להוסיף פטרון סילבר ואת שאר המרכיבים.
מרגריטה אשכוליות של הקופי בר. צילום: יוסי מויאל
רצוי להשתמש בליים טרי, אבל גם לימונים טריים יעשו את העבודה. צילום: יוסי מויאל
לשפוך מלח לצלחת שטוחה, להרטיב את שפת הכוס עם אשכולית ולצפות את שולי הכוס בשכבה עדינה של מלח.
לא לשכוח לעטר את הכוס במלח. צילום: יוסי מויאל
לסנן לכוס מרגריטה מעוטרת במלח וליהנות.
מרגריטה קלאסית של הקופי בר, דרך נהדרת לפתוח כל ארוחה. צילום: יוסי מויאל
גל יניב הוא מנהל ההדרכה והתוכן של חברת הכרם - משקאות חריפים.
***