כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
קוקטייל אחד בשבוע - קמפרי אבטיח
קמפרי הוא אפריטיף קלאסי - דרך מצויינת לפתוח ארוחה או סתם כמשקה לא מחייב אחרי שעות העבודה. המתכון שלנו לקמפרי אבטיח, הוא שדרוג מרענן של האפריטיף המוכר
הדרך המוכרת לשתות קמפרי היא נקי על קרח עם פלח תפוז או עם תוספת סודה. אצלנו, שותים אותו בכל שעות היום והלילה, אבל לא רק כמשקה בפני עצמו. קמפרי הוא מרכיב מושלם לערבוב קוקטיילים, כשהמתיקות והמרירות העדינה שלו משתלבים מצויין עם משקאות אחרים, קלים או אלכוהוליים.
מתכון לקמפרי אבטיח מושלם לקיץ
המרכיבים
- 30 מ"ל קמפרי
- 30 מ"ל בולס תפוז דם (בבית אפשר להשתמש במיץ מחצי תפוז סחוט)
- 30 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
- 20 מ"ל מונין אבטיח (לא חובה, אפשר להחליף במי סוכר)
- 4 פלחי אבטיח קר
- 2-3 עלי נענע
ההכנה
בשייקר, לכתוש אבטיח טרי ועלי נענע, להוסיף קמפרי, בולס תפוז דם, מיץ לימון ומונין אבטיח.
להוסיף קרח לשייקר, לשקשק ולסנן לכוס לאובול עם קרח כתוש.
לקשט עם נענע ופלח אבטיח.
הצלחת הקוקטייל טמונה בבחירת אבטיח מתוק שיאזן את המרירות של הקמפרי. צילום: יוסי מויאל
ליקר בולס תפוז דם , בבית אפשר להחליפו במיץ מחצי תפוז סחוט. צילום: יוסי מויאל
לקשט עם נענע ופלח אבטיח. צילום: יוסי מויאל
אלעד שהם - מנהל משקאות בחברת R2M
***
-
אלעד שהם / 09.07.15
סיפורו של הסיידקר (Sidecar) מתחיל אחרי מלחמת העולם ה-1 בלונדון ואולי בכלל בפריז. הוא נקרא על שם הסירה המחוברת לאופנוע ומצא את דרכו לניו יורק דווקא בתקופת היובש הגדולה
-
אלעד שהם / 02.07.15
אם אתם רוצים להרגיש בפריז, קחו לכם 5 דקות להכנת קוקטייל קל, טעים ונעים או שפשוט תגיעו להוטל מונטיפיורי
-
אלעד שהם / 25.06.15
נינו הוא קוקטייל אפריטיפי מרענן וחזק המתאים למי שאוהב טעמים קצת פחות שגרתיים. הצבע הירוק הבוהק שלו בטוח יעורר סקרנות בשולחן והשם של הקוקטייל? הוא על שם נינו הקטן
-
גל יניב / 19.06.15
הסינגפור סלינג הוא קוקטייל נעים וקליל ומהווה כניסה מופלאה לעולם הג'ין. גל יניב, מביא לנו את הגירסה של הקופי בר לקוקטייל הנהדר הזה
-
גל יניב / 04.06.15
המרגריטה נחשבת לאחד הקוקטיילים הוותיקים והפופולאריים בעולם. מרגריטת האשכוליות של הקופי בר, היא טוויסט מרענן לימי הקיץ החמים ומהווה פתיח נהדר לסופ"ש
-
גל יניב / 28.05.15
במשך שנים רבות, הסנגרייה היחידה שהייתה מוכרת במחוזותינו הייתה אדומה. שתו אותה חמה ובד"כ בחורף. עם התפתחות תרבות הקוקטיילים והגידול המשמעותי בצריכת היין הלבן בארץ, הסנגרייה הלבנה הפכה ללהיט אמיתי!