כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
האפי אוור, הרמת כוסית ואירוע משרדי - ככה אנחנו עושים את זה

העולם מתחלק ל2 סוגים של אנשים, אלו שרק מחפשים סיבה למסיבה, הופכים כל יום הולדת לאיוונט, כל חג לשולחן ערוך וכל חמישי להאפי אוור (כמונו) ואלו שמסתפקים בברכת X שמח.
אם אתם בצד שלנו, או במקרה פשוט אין לכם ברירה והפילו עליכם את המשימה של האירוע הבא במשרד, הגעתם למקום הנכון
השלב הראשון בהפקת אירוע הוא בחירת הקונספט.
אם יש לכם קונספט – עשיתם כבר 50% מהעבודה.
מעבר לכך שנושא לאירוע עושה סדר בראש, הוא מכניס את מוזמני האירוע לאווירה, מייצר התרגשות ומשהו לצפות לו. וגם מקל עליכם כמארגנים על אופי האירוע, על סוג האוכל שאתם מגישים בו ועל האווירה שתייצרו.
הקונספט יעזור לכם לשמור על קשר בין האוכל שיהיה באירוע לבין המשקאות, הקישוטים והפעילויות שיהיו באירוע.
הנה כמה דוגמאות לקונספטים שיצרנו ואולי יתנו לכם השראה להרמת כוסית או להאפי אוור הבא שתארגנו במשרד:
אירוח אסייתי שכולו מאכלים מהמזרח הרחוק – יכלול ספרינג רולים בעלי חסה, סלט אטריות (בשרי/ עם דגים או רק עם ירקות לבחירתכם) סלט מלפפונים עם אצות ווקאמה, כריכי באן עוף עם ספייסי מיונז ולקינוח גם רייס פודינג.
לאקסטרה משקיענים – אפשר להוסיף גיוזות ממולאות פרגית או ירקות.
מה מגישים לשתות באירוח בסגנון כזה? בירה תאילנדית קרה או בקבוק סאקה יפני יהיו אופציות נהדרות שיתנו גם גיוון וגם חיבור לנושא ולאוכל.
כלי עץ ובמבוק ישלימו את החוויה המזרח-מערבית וכמובן מקלות צ'ופסטיקס הן מאסט כאן (נו טוב, אפשר גם קצת סכינים ומזלגות לפי שממש מתעקש)
מה לגבי האווירה? אתם יכולים לשדרג את האירוע עם מניפות שיישארו אתך המשתתפים, לשלב פרחי דובדבן או סחלב בעיצוב השולחן ולא לוותר על מוזיקת רקע מתאימה.
שעה שמחה בסגנון בולנז'רי צרפתי, שכולה קפיצה לארץ המקרונים והקרואסונים. אירוח או-לה-לה פריזאי
גבינות צרפתיות, באגטים ומאפים טריים, אקלר צרפתי, קנלה דה בורדו, פחזניות סנט-הונורה וכמובן עוגיות מקרונים ורוזה שמקורר היטב.
אפשר להפוך את היום הזה במשרד ליום עם קוד לבוש מעונב
אחרי שהחלטתם על קונספט, חשוב מאוד לוודא שהוא קשור ומחובר לאורחים שלכם. נגיד בחרתם לארגן יום כיף לכל הילדים של עובדי החברה, תוכלו להציע פעילויות במגוון תקציבים החל מבניית תחנות בסגנון ''יום ספורט'' ועד מפעילת ילדים. כדאי שהכיבוד שתציעו במהלך היום יהיה מגוון וזמין לאורך כל היום. כזה שגם הילדים ייהנו ממנו וגם ההורים ישמחו שזה מה שהילדים שלהם אוכלים.
בדיוק לאירועים מהסוג הזה, חשבנו על האירוח הבא:
ארוחת ילדים שמשלבת ירקות, נקניקיות עטופות בבצק עלים, מאפה פיצה, כריכי גבינה צהובה וגם כריכוני שוקולד עם סוכריות וכדורי שוקולד לסיום מתוק. הכל בגודל אישי להרכבת צלחת מסיבה מוצלחת. וגם לקרטוני מיץ דאגנו
מארגנים הקרנה משותפת של משחק חשוב? ליגת האלופות? מונדיאל? או דרבי? מה עוד צריך חוץ מבירות מכל הסוגים ופיצוחים לנשנש בין קריאות העידוד?
יום חמישי הגיע? רוצים לקבל את הסופ''ש כמו שצריך ומתלבטים איך לעשות את זה?
מה יותר ישראלי מלקבל את שישי-שבת בסנדוויץ' שניצל בחלה טרייה?, עם מטבוחה חריפה בדיוק במידה הנכונה, סלטים וחומוס
אם אתם מארגנים הרמת כוסית חגיגית, כנראה שתעדיפו להגיש כיבוד מפונפן ומוקפד יותר, כזה שאוכלים בצלחות קטנות, עם דרינק מתוחכם ליד. למביני עניין: הניחו את המתאבנים במגשי כסף ועברו איתם בין האורחים. כך תיצרו אירוע באווירה מכובדת וקלאסית יותר.
לא משנה מה הקונספט שבחרתם, תמיד תדאגו לערך המוסף של האירוע שלכם.
גיבוש העובדים, ההזדמנות להפוגה עבורם והתחושה שהם חלק בלתי נפרד מהארגון הם המטרה העיקרית והוא לא חייב להיות בעלות גבוהה או להצריך הרצאה חיצונית או פעילות חוץ. לפעמים גם תחרות כישרונות או בישול ואפילו חידון על אנשי החברה יכולים לעשות את העבודה