כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
מתכונים של הבייקרי
-
27.07.23
מוצר אחד, שלושה מתכונים: כך יהפוך בצק עלים לחבר הטוב ביותר שלכם (ושל הילדים שלכם) או: 3 מתכונים שיעבירו לכם את הזמן בחופש הגדול
-
27.02.23אם אתם מרגישים שחסר לכם בחיים מאפה בוקר או נשנוש של אחר הצהריים, הגעתם למקום הנכון. עם המאפינס האלה קשה ליפול - הם קלים להכנה, כולם אוהבים אותם, וריחות האפייה שלהם יגרמו אפילו לשכנים שלכם לחייך חוץ מזה, תראו כמה הם יפיםקרא עוד
-
21.08.22
חוזרים לשגרה. חוזרים לילקוטים והמחברות. חוזרים לסדר-יום, לקלמר ולעפרונות. חוזרים לקופסאות אוכל של הפסקת עשר,
ואם תשאלו אותנו - אין דרך נכונה ונעימה יותר מלחזור לשגרה - בין 2 פרוסות לחם.
אז הבאנו לטל סיון-צפורין את הפרודוקטים הכי שווים כדי להכין כריכים לילדים, ובואו נאמר שזה גרם לה וגם לנו, מאוד להתגעגע לצלצול
-
01.06.22עוגות הגבינה לוקחות בלי מאמץ את אחד המקומות הראשונים בנוסטלגיה. המתכון של הבראסרי משלב טעמים ומרקמים "של פעם" עם חומרי הגלם וציוד המטבח של היום. מתכון שאסור לוותר עליו לעוגה שאי אפשר לעמוד בפניהקרא עוד
-
19.09.21מלכתחילה, כדי לאכול ספינג' ראוי בחנוכה כדאי להצטייד מראש בסבתא צפון אפריקנית (ובהרבה מקום בבטן). בדיעבד, תוכלו להסתפק במתכון של רונן בלולו. רק אל תשכחו להזמין כמה חברים ו/או בני משפחה לשאת אתכם בנטלקרא עוד
-
18.08.21רשימת המצרכים קצרה, ההכנה פשוטה, וניחוחות האפייה שלו יחממו כל לב וימלאו אותו בציפייה. האיזון המושלם בין חמיצות ומתיקות ובין הקרום הפריך לתוך הנימוח, הופכים אותו למפנק ומנחם במיוחד. טארט התפוחים השוויצרי של הבייקרי – איזו דרך נהדרת לפתוח שנה חדשהקרא עוד
-
10.05.21לפעמים צריך לקפוץ מעל הפופיק של עצמינו וללכת על עוגת גבינה שלוקחת את עצמה ברצינות (אבל לא מדי). טארט גבינה וקרם מסקרפונה קסיס ממש כמו של הבייקרי (או לפחות כמעט).קרא עוד
-
28.02.21
שוקולד קוקוס כמו שלא הכרתם - בחושה שוקולד קוקוס בשלוש שכבות שהיא לא פחות מאלוהית - היא ההמלצה שלנו לחג הקרוב.
-
30.11.20לחם מבצק שעבר התפחה ארוכה, אפילו אם הוא עשוי מקמח לבן ושמרים במקום מחמצת, עדיין יהיה הרבה יותר טעים ובריא - וגם יפה, כפי שאפשר לראות בתמונות. המתכון שלפניכם אמנם דורש קצת סבלנות, אבל הוא פשוט מאד והתוצאה תהיה נהדרתקרא עוד
-
12.11.20פעם, מזמן, לפני הקורונה, קרו פה כל מיני דברים רגילים. חנוכה היה חנוכה, הרמות כוסית היו הרמות כוסית והדלקת נרות בגן היתה הדלקת נרות בגן. הכל היה רגיל. כולל הסופגניות. שמן, בצק, ריבת תות, קרמל או שוקולד, קישוטים לרוב, ויאללה לטגן. והשנה? אין מצב! השנה נאפה סופגניות בריוש, ללא רגשות אשם ועם הרבה הנאה בבטן. קבלו מתכון לסופגניות שיככבו השנה בכל הבייקריז והדליקטסנים באשר הםקרא עוד
-
30.08.20משנה לשנה אנחנו מצפים לחזרתיות הזו, לסימון החגיגי של תחילת השנה, לחופש שאחרי החופש. אבל השנה הזו אנחנו לא לגמרי שם. כי החגים מגיעים השנה בתלבושת אחרת, בעיקר פחות צפויה. במקום לתכנן סידורי הושבה, אנחנו בונים תוכנית א׳ ועוד שתי תוכניות גיבוי. לכל מקרה שלא יהיה, לכל החלטה שתתקבל על יד מי שמקבל החלטות בשבילנו. בונים תפריט לעשרים אורחים, אבל גם כזה לחמישה או אפילו לזוג. כי לא משנה מה יהיה, השנה הזו תבוא ותתחיל ואנחנו נהיה שם כדי לקבל את פניה, עם צלוחית דבש בתחילת הארוחה וטארט דבש מתוק מתוק בסיומה.קרא עוד
-
14.05.20כמה פשוט, כמה קל. מתכון לטארט הפירות הטריים של הבייקרי הגיע אליי יחד עם ערכת הכנה ביתית. פתחתי, ערבבתי, הוספתי ואפיתי, והחלק הכי כיף - לחתוך פירות ולסדר בעדינות על הטארט. אצלנו אוהבים תותים, אבל כל פרי יתקבל בברכה. יותר טוב מזה נשתגע.קרא עוד
-
13.02.20
המדלן, מעוגיות הדגל של הבולנז'רי הצרפתי, חייבת הרבה מהפופולריות שלה לאזכור מחמיא בכרך הראשון של "בעקבות הזמן האבוד" - וזה רק אחד הסיפורים שנקשרו בשמה. המתכון המצוין שלפניכם לקוח מהספר "Le Picnic" של סוזי אשפורד. הסוד לחוויה מושלמת: לאכול אותן מיד