כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
מהמסעדות של R2M
-
28.12.22
תגידו לנו מזל טוב, יש לנו אחות קטנה! הבאנו את טל סיון צפורין לביקור במחלבה החדשה שלנו, שם היא גילתה איך מייצרים גבינות בלב תל אביב וכמה נעים ללטף מוצרלה
-
15.12.21
החבר׳ה השובבים בהרצל 16 החליטו להתפרע עם הקרואסונים (המושלמים) שהבייקרי מספקים להם באופן קבוע, ויצרו מתכון מושחת לברד פודינג שיעשה לבריטים ולצרפתים סחרחורת. מתכון חובה בכל בית
-
13.07.21
עבור אוהבי פחמימות אמיתיים, יום במאפייה הוא לא פחות מהתגשמות חלום. הוא אמנם מתחיל הרבה לפני הזריחה, אבל משם זה רק הולך ומשתפר. שרית גופן התארחה במאפייה של R2M וחזרה לספר
-
01.02.21
יום המשפחה. שנה לקורונה. סגירת מעגל? אולי. זו היתה שנה עם הרבה מאד משפחה גרעינית, ומעט מדי מכל מה שהיינו רגילים אליו. אז אולי תכף נחזור לימים כתיקונם, אבל לא משנה מתי, אין כמו בבית ואין על הדבר הזה שנקרא משפחה, וילדים (קטנים וגדולים) שזוללים בשבת בבוקר פנקייקים חמים עם תותים ומייפל. הנה לכם מתכון של הפנקייקים של הבראסרי
-
12.02.20
פררלה והדליקטסן חוגגים וולנטיינ'ס ומציגים: מארז דליקטסן "All Included" ובו חומרי גלם להכנת שני מתכונים נהדרים של הקופי בר. אז מי רוצה לבשל כמו בקופי בר?
-
19.11.19
לאחר שלא ביקר בה מאז תקופת ההרצה שלה, התייצב ניר קיפניס ב"דיסקו-טוקיו", רק כדי לגלות שאפשר ליהנות משלג מושלם באמצע הקיץ התל אביבי הלוהט
-
15.07.19
עם השנים מקומות נפתחים ומקומות נסגרים, אנשים מכתירים את הדבר הבא, מספידים את הקודם, ממציאים טרנדים. ומצד שני, יש את המקום הזה שתמיד תחזור אליו. להב נזכר בימים הראשונים של הבראסרי ומנסה לפצח את "הנוסחה"
-
14.07.19
מנות עיקריות, דרמטיות או מנחמות ככל שיהיו, תמיד מנוצחות על ידי הגודל של עצמן, כי כמה פעמים אפשר כבר לאכול את אותו הביס? אנחנו הרי משתעממים מהר. מנות ראשונות, לעומת זאת, מעבר לכך שהן לרוב מציעות מנעד טעמים מרגש יותר, נהנות גם מהיותן קצרות מועד ומשאירות טעם של עוד.
-
27.06.19
קרא אגא היא מנה יפנית שמוגשת בדיסקו טוקיו - קוביות פרגית ששרו במרינדה וצופו בטמפורה, עוברות טיגון עמוק, ומוגשות עם סלט כרוב חמצמץ ופלחי לימון. זו מנה פשוטה ונהדרת, ידידותית-לקיץ וגם חסינת מתבגרים (מי שצריך לדעת יודע)
-
13.03.19
היום נפתח שבוע איטליה בדליקטסן - שבוע של חגיגות עם מוצרים איטלקיים, גבינות, יינות וסדנאות, בשיתוף עם נציבות הסחר האיטלקית. את סדנת הגבינות תנחה נני סיימן מחברת סיימן סחר, שהיא זו שהביאה לישראל את הגבינות האיטלקיות המשובחות, שחלקן נמכרות בדליקטסן. לרגל האירוע: כמה מילים על הגבינות ושני מתכונים מצוינים
-
01.07.18
בכל מוסד קולינרי ישנה מנה אייקונית, אליה חוזרים שוב ושוב. בקופי בר זוהי מנת הפסטה פויו שמופיעה בתפריטי הצהריים והמשלוחים. כמובן, ישנן מנות טובות ואהובות נוספות במסעדה, אבל המנה הפשוטה הזו חביבה במיוחד על הלקוחות הוותיקים והעובדים ותמיד מעוררת בהם זיכרונות נוסטלגיים
-
31.05.18
גיא פולק, השף הראשון של הקופי בר, חתום על הקינוח הקייצי והנוסטלגי הזה: מוס שוקולד עשיר במיוחד שמוגש כשהוא כמעט קפוא, על רוטב וניל סמיך. בקופי בר כבר לא מגישים אותו, אבל אתם יכולים להכין אותו בעצמכם וזה אפילו לא מסובך מדי
-
10.12.17
מנת הטורטליני גרוייר של הוטל מונטיפיורי, היא מסוג המנות שלוקחים איתן את הזמן - בהכנה וגם באכילה. זו מנה שממש מאלצת אותך לעצור ולהתענג על כל נגיסה, וגם תהליך ההכנה כרוך בלא מעט סיפוק