בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

קבב REDEFINE MEAT

מתכון לסיניה רידיפינמיט, ירקות קלויים וצנוברים

מצרכים:

קבב רידיפינמיט  - 12 יח'

עגבניות – 4 יח'

חציל – 1 יח'

בצלים קטנים – 4 יח'

שמן זית

שום קונפי – 9 שיניים יפות

טחינה גולמית – 1 כוס

לימון

זרעי כמון (לא טחון) – 1 כף

פטרוזיליה עלים לקישוט

צנוברים קלויים לקישוט

סומק

פוקצ׳ות – 2 יח'

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הבצלים לרבעים (בלי לקלף!) מזלפים שמן זית ומלח וצולים בתנור ב-200 מעלות בערך חצי שעה, עד שהם חומים ורכים.
  2. חותכים את העגבניות לרבעים, מזלפים שמן זית ומלח וצולים לאט ב-120 מעלות כ- 45 דקות.
  3. חותכים את החצילים לקוביות, ממליחים, משאירים בצד כחצי שעה, שוטפים קצת משאריות המלח ומטגנים בשמן זית עד שמשחים מכל הצדדים ומניחים על נייר סופג.
  4. מכינים טחינה עם לימון ומלח, (שתהיה דלילה אבל לא מאוד).
  5. על אש קטנה, קולים זרעי כמון במחבת עד שיוצאת ארומה עדינה של כמון, להיזהר שלא יישרף. 
  6. צולים את הקבב על גריל פחמים.
  7. חותכים את הפוקאצ'ה לפרוסות של כ-3 ס''מ ומכניסים לתנור למצב גריל ב-10 דקות.

 

      (את כל השלבים עד כה ניתן להכין גם שעה מראש)

 

  1. לפני ההגשה מחממים תנור לחום גבוה, 250 מעלות או אפילו להפעיל על מצב גריל
  2. בכלי חסין חום מסדרים את רבעי הבצל (בלי הקליפה), העגבניות, החצילים והשום הקונפי.

מפזרים מהכמון הקלוי לפי הטעם. מסדרים את הקבב מעל. מוזגים מהטחינה שהכנתם אבל שומרים קצת להגשה.

  1. מכניסים את הכלי לתנור ומשגיחים שלא ישרף. כשהמנה מקבלת צבע זהוב יפה מוציאים מהתנור.
  2. מפזרים סומק וצנוברים, מזלפים קצת טחינה טריה, שמן זית ועלי פטרוזיליה טרים.
  3. מגישים עם ברוסקטה שהכנתם מהפוקצ׳ה.
המבורגר ''בשר חדש'' עשוי חלבון מן הצומח. לאכול בצלחת או בפיתה עם טחינה ירוקה וסלט ירקות
6 יחידות
40.00 ₪
SKU
901246
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום א׳: 24.11.24 , יום ב׳: 25.11.24 , יום ג׳: 26.11.24 , יום ד׳: 27.11.24 , יום ה׳: 28.11.24 , יום ו׳: 29.11.24 , יום א׳: 01.12.24 , יום ב׳: 02.12.24 , יום ג׳: 03.12.24 , יום ד׳: 04.12.24 , יום ה׳: 05.12.24 , יום ו׳: 06.12.24 , יום א׳: 08.12.24
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום א׳: 24.11.24 , יום ב׳: 25.11.24 , יום ג׳: 26.11.24 , יום ד׳: 27.11.24 , יום ה׳: 28.11.24 , יום ו׳: 29.11.24 , יום א׳: 01.12.24 , יום ב׳: 02.12.24 , יום ג׳: 03.12.24 , יום ד׳: 04.12.24 , יום ה׳: 05.12.24 , יום ו׳: 06.12.24 , יום א׳: 08.12.24

מתכון לסיניה רידיפינמיט, ירקות קלויים וצנוברים

מצרכים:

קבב רידיפינמיט  - 12 יח'

עגבניות – 4 יח'

חציל – 1 יח'

בצלים קטנים – 4 יח'

שמן זית

שום קונפי – 9 שיניים יפות

טחינה גולמית – 1 כוס

לימון

זרעי כמון (לא טחון) – 1 כף

פטרוזיליה עלים לקישוט

צנוברים קלויים לקישוט

סומק

פוקצ׳ות – 2 יח'

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הבצלים לרבעים (בלי לקלף!) מזלפים שמן זית ומלח וצולים בתנור ב-200 מעלות בערך חצי שעה, עד שהם חומים ורכים.
  2. חותכים את העגבניות לרבעים, מזלפים שמן זית ומלח וצולים לאט ב-120 מעלות כ- 45 דקות.
  3. חותכים את החצילים לקוביות, ממליחים, משאירים בצד כחצי שעה, שוטפים קצת משאריות המלח ומטגנים בשמן זית עד שמשחים מכל הצדדים ומניחים על נייר סופג.
  4. מכינים טחינה עם לימון ומלח, (שתהיה דלילה אבל לא מאוד).
  5. על אש קטנה, קולים זרעי כמון במחבת עד שיוצאת ארומה עדינה של כמון, להיזהר שלא יישרף. 
  6. צולים את הקבב על גריל פחמים.
  7. חותכים את הפוקאצ'ה לפרוסות של כ-3 ס''מ ומכניסים לתנור למצב גריל ב-10 דקות.

 

      (את כל השלבים עד כה ניתן להכין גם שעה מראש)

 

  1. לפני ההגשה מחממים תנור לחום גבוה, 250 מעלות או אפילו להפעיל על מצב גריל
  2. בכלי חסין חום מסדרים את רבעי הבצל (בלי הקליפה), העגבניות, החצילים והשום הקונפי.

מפזרים מהכמון הקלוי לפי הטעם. מסדרים את הקבב מעל. מוזגים מהטחינה שהכנתם אבל שומרים קצת להגשה.

  1. מכניסים את הכלי לתנור ומשגיחים שלא ישרף. כשהמנה מקבלת צבע זהוב יפה מוציאים מהתנור.
  2. מפזרים סומק וצנוברים, מזלפים קצת טחינה טריה, שמן זית ועלי פטרוזיליה טרים.
  3. מגישים עם ברוסקטה שהכנתם מהפוקצ׳ה.

מתכון בפנים!
מוצרים נוספים מומלצים