כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
קבב REDEFINE MEAT
מתכון לסיניה רידיפינמיט, ירקות קלויים וצנוברים
מצרכים:
קבב רידיפינמיט - 12 יח'
עגבניות – 4 יח'
חציל – 1 יח'
בצלים קטנים – 4 יח'
שום קונפי – 9 שיניים יפות
טחינה גולמית – 1 כוס
לימון
זרעי כמון (לא טחון) – 1 כף
פטרוזיליה עלים לקישוט
צנוברים קלויים לקישוט
סומק
פוקצ׳ות – 2 יח'
אופן ההכנה:
- חותכים את הבצלים לרבעים (בלי לקלף!) מזלפים שמן זית ומלח וצולים בתנור ב-200 מעלות בערך חצי שעה, עד שהם חומים ורכים.
- חותכים את העגבניות לרבעים, מזלפים שמן זית ומלח וצולים לאט ב-120 מעלות כ- 45 דקות.
- חותכים את החצילים לקוביות, ממליחים, משאירים בצד כחצי שעה, שוטפים קצת משאריות המלח ומטגנים בשמן זית עד שמשחים מכל הצדדים ומניחים על נייר סופג.
- מכינים טחינה עם לימון ומלח, (שתהיה דלילה אבל לא מאוד).
- על אש קטנה, קולים זרעי כמון במחבת עד שיוצאת ארומה עדינה של כמון, להיזהר שלא יישרף.
- צולים את הקבב על גריל פחמים.
- חותכים את הפוקאצ'ה לפרוסות של כ-3 ס''מ ומכניסים לתנור למצב גריל ב-10 דקות.
(את כל השלבים עד כה ניתן להכין גם שעה מראש)
- לפני ההגשה מחממים תנור לחום גבוה, 250 מעלות או אפילו להפעיל על מצב גריל
- בכלי חסין חום מסדרים את רבעי הבצל (בלי הקליפה), העגבניות, החצילים והשום הקונפי.
מפזרים מהכמון הקלוי לפי הטעם. מסדרים את הקבב מעל. מוזגים מהטחינה שהכנתם אבל שומרים קצת להגשה.
- מכניסים את הכלי לתנור ומשגיחים שלא ישרף. כשהמנה מקבלת צבע זהוב יפה מוציאים מהתנור.
- מפזרים סומק וצנוברים, מזלפים קצת טחינה טריה, שמן זית ועלי פטרוזיליה טרים.
- מגישים עם ברוסקטה שהכנתם מהפוקצ׳ה.
מתכון לסיניה רידיפינמיט, ירקות קלויים וצנוברים
מצרכים:
קבב רידיפינמיט - 12 יח'
עגבניות – 4 יח'
חציל – 1 יח'
בצלים קטנים – 4 יח'
שום קונפי – 9 שיניים יפות
טחינה גולמית – 1 כוס
לימון
זרעי כמון (לא טחון) – 1 כף
פטרוזיליה עלים לקישוט
צנוברים קלויים לקישוט
סומק
פוקצ׳ות – 2 יח'
אופן ההכנה:
- חותכים את הבצלים לרבעים (בלי לקלף!) מזלפים שמן זית ומלח וצולים בתנור ב-200 מעלות בערך חצי שעה, עד שהם חומים ורכים.
- חותכים את העגבניות לרבעים, מזלפים שמן זית ומלח וצולים לאט ב-120 מעלות כ- 45 דקות.
- חותכים את החצילים לקוביות, ממליחים, משאירים בצד כחצי שעה, שוטפים קצת משאריות המלח ומטגנים בשמן זית עד שמשחים מכל הצדדים ומניחים על נייר סופג.
- מכינים טחינה עם לימון ומלח, (שתהיה דלילה אבל לא מאוד).
- על אש קטנה, קולים זרעי כמון במחבת עד שיוצאת ארומה עדינה של כמון, להיזהר שלא יישרף.
- צולים את הקבב על גריל פחמים.
- חותכים את הפוקאצ'ה לפרוסות של כ-3 ס''מ ומכניסים לתנור למצב גריל ב-10 דקות.
(את כל השלבים עד כה ניתן להכין גם שעה מראש)
- לפני ההגשה מחממים תנור לחום גבוה, 250 מעלות או אפילו להפעיל על מצב גריל
- בכלי חסין חום מסדרים את רבעי הבצל (בלי הקליפה), העגבניות, החצילים והשום הקונפי.
מפזרים מהכמון הקלוי לפי הטעם. מסדרים את הקבב מעל. מוזגים מהטחינה שהכנתם אבל שומרים קצת להגשה.
- מכניסים את הכלי לתנור ומשגיחים שלא ישרף. כשהמנה מקבלת צבע זהוב יפה מוציאים מהתנור.
- מפזרים סומק וצנוברים, מזלפים קצת טחינה טריה, שמן זית ועלי פטרוזיליה טרים.
- מגישים עם ברוסקטה שהכנתם מהפוקצ׳ה.