בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

לברק שלם - ייבוא

דג ים איכותי ועם מעט עצמות. יעבוד מצוין בתנור או על הגריל. בין 450-500 גרם ליחידה. תוצרת קפריסין
400 גרם - (8.20 ₪ / 100 גרם)
32.80 ₪
SKU
900547
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ו׳: 22.11.24 , יום ב׳: 25.11.24 , יום ג׳: 26.11.24 , יום ד׳: 27.11.24 , יום ה׳: 28.11.24 , יום ו׳: 29.11.24 , יום ב׳: 02.12.24 , יום ג׳: 03.12.24 , יום ד׳: 04.12.24 , יום ה׳: 05.12.24 , יום ו׳: 06.12.24
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ו׳: 22.11.24 , יום ב׳: 25.11.24 , יום ג׳: 26.11.24 , יום ד׳: 27.11.24 , יום ה׳: 28.11.24 , יום ו׳: 29.11.24 , יום ב׳: 02.12.24 , יום ג׳: 03.12.24 , יום ד׳: 04.12.24 , יום ה׳: 05.12.24 , יום ו׳: 06.12.24

מתכון ללברק שלם בתנור עם ירקות שורש

מצרכים ל-4 מנות

דג שלם נקי אבל עם העצמות והראש

שומר - 2 יח'

סלרי אמריקאי - 8 גבעולים יפים ועבים

 שום - 8 שיניים

בצל לבן קטן מקולף - 4 יח'

לימון - 2 יח'

שמן זית דליקטסן

מלח ופלפל

 

הוראות הכנה 

לשטוף את הדגים במים קרים.

להוריד מהשומר את העלים החיצוניים ולחתוך את הגבעולים לרבעים.

לקלף את הסלרי עם קולפן ולחתוך למקלות באורך של 5 סמ'.

לחתוך בצלים לרבעים.

לפרוס את הלימונים לפרוסות עבות.

ואז:

בתבנית מרופדת בנייר אפיה לפזר את כל הירקות חוץ מהלימונים.

להכניס לתנור בחום של 160 מעלות, לחצי שעה. להוציא ולעלות את הטמפרטורה של התנור ל 180.

להניח חצי מהפרוסות של הלימון על הירקות.

לתבל את הדגים במלח ופלפל ולהניח על הירקות והלימונים.

לפזר את שאר הלימונים על הדגים, לבזוק עוד שמן זית, ולהכניס לתנור.

לאפות עד שהדגים מוכנים - אפשר לבדוק עם סכין קטנה: אם הדג כולו לבן עד העצם אז הוא מוכן.

מומלץ להגיש עם טליאטלי בחמאה ופטרוזיליה

https://www.youtube.com/watch?v=xGgVWgaWBiQ

[email protected]

מתכון בפנים!