בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

בצק עלים קפוא

צמחוני
בצק עלים קלאסי על בסיס חמאה
750 גרם - (5.60 ₪ / 100 גרם)
42.00 ₪
SKU
81084
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ה׳: 21.11.24 , יום ו׳: 22.11.24 , יום א׳: 24.11.24 , יום ב׳: 25.11.24 , יום ג׳: 26.11.24 , יום ד׳: 27.11.24 , יום ה׳: 28.11.24 , יום ו׳: 29.11.24 , יום א׳: 01.12.24 , יום ב׳: 02.12.24 , יום ג׳: 03.12.24 , יום ד׳: 04.12.24 , יום ה׳: 05.12.24 , יום ו׳: 06.12.24
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ה׳: 21.11.24 , יום ו׳: 22.11.24 , יום א׳: 24.11.24 , יום ב׳: 25.11.24 , יום ג׳: 26.11.24 , יום ד׳: 27.11.24 , יום ה׳: 28.11.24 , יום ו׳: 29.11.24 , יום א׳: 01.12.24 , יום ב׳: 02.12.24 , יום ג׳: 03.12.24 , יום ד׳: 04.12.24 , יום ה׳: 05.12.24 , יום ו׳: 06.12.24
להפשיר במקרר. להשתמש בכמה שרוצים ולשמור בקירור מה שנשאר

מתכון לטארט פירות וגבינת סנט מור

מצרכים:

1/2 חבילת בצק עלים

3 נקטרינות חצויות ופרוסות דק

חופן ענבים חצויים

1 גליל גבינת סנט מור פרוס לפרוסות

3-4 כפות סוכר דמררה

ביצה טרופה (להברשה)

הוראות הכנה:

  • מחממים תנור ל-200 מעלות
  • מניחים את בצק העלים על תבנית מתכת מרופדת בנייר אפיה
  • בעזרת סכין מסמנים מסגרת ברוחב של כ-2 ס"מ בשולי הבצק. מקפידים שהחיתוך לא יהיה ע דהסוף
  • מסדרים את הפירות על גבי הבצק, בתוך המלבן הפנימי (משאירים מסגרת נקיה), מפזרים עליהם סוכר ומניחים מעל פרוסות של סנט מור
  • מברישים את שולי הבצק בביצה טרופה
  • אופים 20-30 דקות - עד ששולח הבצק מזהיבים, והפירות מקבלים השחמה קלה
  • מחכים כ-10 דקות לפני ההגשה, על מנת שהנוזלים יתייצבו מעט

 

חלב, גלוטן (חיטה).
עלול להכיל: אגוזים, בוטנים.