בחירת זמן ואופן אספקה
כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
בצק עלים קפוא
צמחוני
בצק עלים קלאסי על בסיס חמאה
750 גרם - (5.73 ₪ / 100 גרם)
43.00 ₪
SKU
81084
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ג׳: 01.04.25 ,
יום ד׳: 02.04.25 ,
יום ה׳: 03.04.25 ,
יום ו׳: 04.04.25 ,
יום א׳: 06.04.25 ,
יום ב׳: 07.04.25 ,
יום ג׳: 08.04.25 ,
יום ד׳: 09.04.25 ,
יום ה׳: 10.04.25 ,
יום ו׳: 11.04.25 ,
יום א׳: 13.04.25 ,
יום ב׳: 14.04.25 ,
יום ג׳: 15.04.25 ,
יום ד׳: 16.04.25
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ג׳: 01.04.25 ,
יום ד׳: 02.04.25 ,
יום ה׳: 03.04.25 ,
יום ו׳: 04.04.25 ,
יום א׳: 06.04.25 ,
יום ב׳: 07.04.25 ,
יום ג׳: 08.04.25 ,
יום ד׳: 09.04.25 ,
יום ה׳: 10.04.25 ,
יום ו׳: 11.04.25 ,
יום א׳: 13.04.25 ,
יום ב׳: 14.04.25 ,
יום ג׳: 15.04.25 ,
יום ד׳: 16.04.25
להפשיר במקרר.
להשתמש בכמה שרוצים ולשמור בקירור מה שנשאר
מתכון לטארט פירות וגבינת סנט מור
מצרכים:
1/2 חבילת בצק עלים
3 נקטרינות חצויות ופרוסות דק
חופן ענבים חצויים
1 גליל גבינת סנט מור פרוס לפרוסות
3-4 כפות סוכר דמררה
ביצה טרופה (להברשה)
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל-200 מעלות
- מניחים את בצק העלים על תבנית מתכת מרופדת בנייר אפיה
- בעזרת סכין מסמנים מסגרת ברוחב של כ-2 ס"מ בשולי הבצק. מקפידים שהחיתוך לא יהיה ע דהסוף
- מסדרים את הפירות על גבי הבצק, בתוך המלבן הפנימי (משאירים מסגרת נקיה), מפזרים עליהם סוכר ומניחים מעל פרוסות של סנט מור
- מברישים את שולי הבצק בביצה טרופה
- אופים 20-30 דקות - עד ששולח הבצק מזהיבים, והפירות מקבלים השחמה קלה
- מחכים כ-10 דקות לפני ההגשה, על מנת שהנוזלים יתייצבו מעט
אלרגנים
חלב, גלוטן (חיטה).
עלול להכיל: אגוזים, בוטנים.
רכיבים
קמח חיטה (גלוטן) (50%), חמאה, מים, מלח שולחן.
ערכים תזונתיים
אנגריה (קלוריות): 391, סך השומנים (ג): 24.20, חומצות שומן רווי (ג): 14.20, חומצות שומן טרנס (ג): 1.10, כולסטרור (מג): 62.00, נתרן (מג): 608.00, סך פחמימות (ג): 37.20, סוכרים (ג): 0.00, סיבים תזונתיים: 1.40, חלבונים (ג): 5.50