בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

בצק עלים קפוא

צמחוני
בצק עלים קלאסי על בסיס חמאה
750 גרם - (5.73 ₪ / 100 גרם)
43.00 ₪
SKU
81084
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ג׳: 01.04.25 , יום ד׳: 02.04.25 , יום ה׳: 03.04.25 , יום ו׳: 04.04.25 , יום א׳: 06.04.25 , יום ב׳: 07.04.25 , יום ג׳: 08.04.25 , יום ד׳: 09.04.25 , יום ה׳: 10.04.25 , יום ו׳: 11.04.25 , יום א׳: 13.04.25 , יום ב׳: 14.04.25 , יום ג׳: 15.04.25 , יום ד׳: 16.04.25
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ג׳: 01.04.25 , יום ד׳: 02.04.25 , יום ה׳: 03.04.25 , יום ו׳: 04.04.25 , יום א׳: 06.04.25 , יום ב׳: 07.04.25 , יום ג׳: 08.04.25 , יום ד׳: 09.04.25 , יום ה׳: 10.04.25 , יום ו׳: 11.04.25 , יום א׳: 13.04.25 , יום ב׳: 14.04.25 , יום ג׳: 15.04.25 , יום ד׳: 16.04.25
להפשיר במקרר. להשתמש בכמה שרוצים ולשמור בקירור מה שנשאר

מתכון לטארט פירות וגבינת סנט מור

מצרכים:

1/2 חבילת בצק עלים

3 נקטרינות חצויות ופרוסות דק

חופן ענבים חצויים

1 גליל גבינת סנט מור פרוס לפרוסות

3-4 כפות סוכר דמררה

ביצה טרופה (להברשה)

הוראות הכנה:

  • מחממים תנור ל-200 מעלות
  • מניחים את בצק העלים על תבנית מתכת מרופדת בנייר אפיה
  • בעזרת סכין מסמנים מסגרת ברוחב של כ-2 ס"מ בשולי הבצק. מקפידים שהחיתוך לא יהיה ע דהסוף
  • מסדרים את הפירות על גבי הבצק, בתוך המלבן הפנימי (משאירים מסגרת נקיה), מפזרים עליהם סוכר ומניחים מעל פרוסות של סנט מור
  • מברישים את שולי הבצק בביצה טרופה
  • אופים 20-30 דקות - עד ששולח הבצק מזהיבים, והפירות מקבלים השחמה קלה
  • מחכים כ-10 דקות לפני ההגשה, על מנת שהנוזלים יתייצבו מעט

 

אלרגנים
חלב, גלוטן (חיטה). עלול להכיל: אגוזים, בוטנים.
רכיבים
קמח חיטה (גלוטן) (50%), חמאה, מים, מלח שולחן.
ערכים תזונתיים
אנגריה (קלוריות): 391, סך השומנים (ג): 24.20, חומצות שומן רווי (ג): 14.20, חומצות שומן טרנס (ג): 1.10, כולסטרור (מג): 62.00, נתרן (מג): 608.00, סך פחמימות (ג): 37.20, סוכרים (ג): 0.00, סיבים תזונתיים: 1.40, חלבונים (ג): 5.50