כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
רוטב בשמל
מתכון למקרוני אנד צ׳יז של הדליקטסן
המצרכים:
500 גרם פסטה קצרה שאוהבים (אנחנו השתמשנו ב-MEZZELUNE)
250 גרם רוטב בשמל ''דליקטסן''
150 גרם גבינת צ׳דר מגורדת
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
חופן פירורי לחם
הוראות הכנה:
-לחמם תנור ל-180 מעלות
-לבשל את הפסטה במי מלח רותחים לפי הוראות היצרן
-לשמן תבנית עם שוליים גבוהים במעט חמאה. רצוי פיירקס או כלי חרס חסין חום כי אתם תגישו איתה את המנה
-בקערה גדולה, לשים את רוטב הבשמל
-כשהפסטה מוכנה לשמור כוס של מי בישול הפסטה. לסנן את הפסטה וישר להוסיף אותה לקערה עם הבשמל (אין צורך לשטוף את הפסטה לאחר הסינון)
-להוסיף 100 גרם מגבינת הצ׳דר המגורדת ואת המוצרלה המגורדת ולערבב טוב
-להוסיף כ-1/2 כוס ממי בישול הפסטה ולערבב. הפסטה צריכה להיות סמיכה אבל לא יותר מידי. כמו פסטה עם רוטב שמנת. אם היא עדין יבשה אפשר להוסיף עוד קצת ממי הבישול
-למזוג את תערובת הפסטה לתבנית המשומנת ולשטח
-לפזר מעל את הצ׳דר המגורדת שנשארה (50 גרם) וקצת פרורי לחם שיכסו את הכל (בערך 10 גרם)
-להכניס לתנור החם ולאפות כחצי שעה עד שמזהיב
בתאבון!