ררוסטיקלה - מהמפעלים הידועים של איטליה המקפיד לשחזר חלק מתהליך הייצור בשיטה המסורתית, כדי שהתוצאה תזכיר את הפסטה מהייצור הארטיזנלי. הפסטה שלהם מיוצרת מקמח סמולינה איכותי שנטחן מחיטת דורום, בעלת אחוזי חלבון גבוהים וערך גליקמי נמוך יחסית בבישול אל דנטה
יום ג׳: 03.12.24 ,
יום ד׳: 04.12.24 ,
יום ה׳: 05.12.24 ,
יום ו׳: 06.12.24 ,
שבת: 07.12.24 ,
יום א׳: 08.12.24 ,
יום ב׳: 09.12.24 ,
יום ג׳: 10.12.24 ,
יום ד׳: 11.12.24 ,
יום ה׳: 12.12.24 ,
יום ו׳: 13.12.24 ,
שבת: 14.12.24 ,
יום א׳: 15.12.24 ,
יום ב׳: 16.12.24 ,
יום ג׳: 17.12.24 ,
יום ד׳: 18.12.24 ,
יום ה׳: 19.12.24 ,
יום ו׳: 20.12.24 ,
שבת: 21.12.24 ,
יום א׳: 22.12.24 ,
יום ב׳: 23.12.24 ,
יום ג׳: 24.12.24 ,
יום ד׳: 25.12.24 ,
יום ה׳: 26.12.24 ,
יום ו׳: 27.12.24
יום ג׳: 03.12.24 ,
יום ד׳: 04.12.24 ,
יום ה׳: 05.12.24 ,
יום ו׳: 06.12.24 ,
שבת: 07.12.24 ,
יום א׳: 08.12.24 ,
יום ב׳: 09.12.24 ,
יום ג׳: 10.12.24 ,
יום ד׳: 11.12.24 ,
יום ה׳: 12.12.24 ,
יום ו׳: 13.12.24 ,
שבת: 14.12.24 ,
יום א׳: 15.12.24 ,
יום ב׳: 16.12.24 ,
יום ג׳: 17.12.24 ,
יום ד׳: 18.12.24 ,
יום ה׳: 19.12.24 ,
יום ו׳: 20.12.24 ,
שבת: 21.12.24 ,
יום א׳: 22.12.24 ,
יום ב׳: 23.12.24 ,
יום ג׳: 24.12.24 ,
יום ד׳: 25.12.24 ,
יום ה׳: 26.12.24 ,
יום ו׳: 27.12.24