בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

ניוקי תפוחי אדמה RUSTICHELLA

טבעוני
רוסטיקלה - אחד המפעלים הידועים של איטליה המקפיד לשחזר חלק מתהליך הייצור בשיטה המסורתית. מייצרת באזור אברוצו שבאיטליה. ידועה בהקפדתה על חומרי גלם באיכות הגבוהה ביותר ונחשבת למובילה מבחינת איכות וטעם.
500 גרם - (5.00 ₪ / 100 גרם)
25.00 ₪
SKU
10725
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
שבת: 23.11.24 , יום א׳: 24.11.24 , יום ב׳: 25.11.24 , יום ג׳: 26.11.24 , יום ד׳: 27.11.24 , יום ה׳: 28.11.24 , יום ו׳: 29.11.24 , שבת: 30.11.24 , יום א׳: 01.12.24 , יום ב׳: 02.12.24 , יום ג׳: 03.12.24 , יום ד׳: 04.12.24 , יום ה׳: 05.12.24 , יום ו׳: 06.12.24 , שבת: 07.12.24 , יום א׳: 08.12.24
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
שבת: 23.11.24 , יום א׳: 24.11.24 , יום ב׳: 25.11.24 , יום ג׳: 26.11.24 , יום ד׳: 27.11.24 , יום ה׳: 28.11.24 , יום ו׳: 29.11.24 , שבת: 30.11.24 , יום א׳: 01.12.24 , יום ב׳: 02.12.24 , יום ג׳: 03.12.24 , יום ד׳: 04.12.24 , יום ה׳: 05.12.24 , יום ו׳: 06.12.24 , שבת: 07.12.24 , יום א׳: 08.12.24

מתכון לניוקי פרובנסיאל

מצרכים

שמן זית

125גרם עגבניות מיובשות

250 גרם ארטישוק אלה רומנה

250 גרם זיתי קלמטה

250 גרם שום קונפי

שקית ניוקי איכותי

עלי בזיליקום

הוראות הכנה

בסיר פסטה נרתיח 4 ליטר מים עם כפית מלח.

לתוך מחבת גדולה ורחבה נשפוך שליש כוס שמן זית.

נחמם את השמן על אש נמוכה.

כשהשמן התחמם, נכניס לתוכו את העגבניות המיובשות, נטגן קלות ונוסיף מעט מלח, על מנת שישחררו טעמים לתוך השמן זית.

את הארטישוקים נחתוך לשישיות ונוסיף למחבת.

נטגן עד שיקבל גוון זהוב.

בנתיים נגלען את זיתי הקלמטה ונקלף את השום קונפי, ונוסיף גם אותם למחבת.

לסיר פסטה עם המים שרתחו, נכניס את הניוקי ל 2-3 דקות.

ניקח שליש כוס ממי הבישול של הניוקי ונשפוך לתוך המחבת עם כל המרכיבים של הרוטב, ונערבב.

נגרד את המשקעים שנוצרו במחבת יחד עם מי הפסטה, כך שיווצר רוטב מלא טעמים, ולתוכו נעביר את הניוקי המסונן מהמים.

נקפיץ אותו במחבת דקה אחת, כך שיעטף ברוטב.

נתקו את התיבול אם צריך ונוסיף את עלי הבזיליקום.

נבשל עוד דקה,

נעביר לקערה

ובתאבון!

מתכון בפנים!
מוצרים נוספים מומלצים