בחירת זמן ואופן אספקה
כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
ספגטי RUSTICHELLA
טבעוני
רוסטיקלה - מהמפעלים הידועים של איטליה המקפיד לשחזר חלק מתהליך הייצור בשיטה המסורתית, כדי שהתוצאה תזכיר את הפסטה מהייצור הארטיזנלי. הפסטה שלהם מיוצרת מקמח סמולינה איכותי שנטחן מחיטת דורום, בעלת אחוזי חלבון גבוהים וערך גליקמי נמוך יחסית בבישול אל דנטה.
500 גרם - (4.60 ₪ / 100 גרם)
23.00 ₪
SKU
18502
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
שבת: 23.11.24 ,
יום א׳: 24.11.24 ,
יום ב׳: 25.11.24 ,
יום ג׳: 26.11.24 ,
יום ד׳: 27.11.24 ,
יום ה׳: 28.11.24 ,
יום ו׳: 29.11.24 ,
שבת: 30.11.24 ,
יום א׳: 01.12.24 ,
יום ב׳: 02.12.24 ,
יום ג׳: 03.12.24 ,
יום ד׳: 04.12.24 ,
יום ה׳: 05.12.24 ,
יום ו׳: 06.12.24 ,
שבת: 07.12.24 ,
יום א׳: 08.12.24
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
שבת: 23.11.24 ,
יום א׳: 24.11.24 ,
יום ב׳: 25.11.24 ,
יום ג׳: 26.11.24 ,
יום ד׳: 27.11.24 ,
יום ה׳: 28.11.24 ,
יום ו׳: 29.11.24 ,
שבת: 30.11.24 ,
יום א׳: 01.12.24 ,
יום ב׳: 02.12.24 ,
יום ג׳: 03.12.24 ,
יום ד׳: 04.12.24 ,
יום ה׳: 05.12.24 ,
יום ו׳: 06.12.24 ,
שבת: 07.12.24 ,
יום א׳: 08.12.24
מתכון לספגטי בוטרגו:
מצרכים ל 2 מנות:
ספגטי - 500 גרם
חמאה - 50 גרם
3 כפות שמן זית
2 שיני שום פרוסות
1 פלפל אדום חריף יבש שבור לשניים
מעט מאוד פלפל ומלח
3 כפות בוטרגו מגורד בפומפייה גסה
רבע כוס מיץ לימון
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה:
להרתיח סיר עם הרבה מים ומלח.
לבשל את הספגטי לפי ההוראות שעל החבילה.
לאדות את החמאה, שמן זית, פלפל חריף ושום במחבת רחבה.
להוסיף כחצי מכמות הבוטרגו לטיגון קצר.
להוסיף את הפסטה.
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים כדקה. מכבים את האש, מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים פטרוזליה מלמעלה
מוצרים נוספים מומלצים